Házi kedvenceinknek

A Ganoderma a legtöbbet kutatott gyógygomba, a legtöbb ismert bioaktív anyagot, a legtöbb és legváltozatosabb immunerősítő természetes hatóanyagot tartalmazó gomba. Több ezer éve dokumentáltan gyógyításra használt gomba.

Íme néhány ok, miért adjunk Ganodermát a házi kedvenceinknek:
1. Harcol a daganatos betegségekkel az immunrendszert hatékonyan stimulálja elsősorban a benne lévő béta glükán hatóanyagok által.
2. Méregteleníti a szervezetet a májműködés hatékony támogatása által.
3. Vérkeringésre, szívműködésre, vérnyomásra gyakorol kedvező hatást. Tágítja az apróbb ereket a szívben, ezáltal segíti a szív vér és oxigénellátását. Az apróbb erek megnyitásával a vérellátás testszerte fokozódik miközben a szív munkáját könnyíti.
4. Cukorbetegségben nemcsak a vércukorszint szabályozása által, de a vese problémák megelőzése, lassabb lefolyása által.
5. Allergia ellenes hatás. Az allergia alapvetően egy helytelen immunválasz. A ganoderma immunmoduláns, erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A benne lévő triterpének gátolják a hisztaminfelszabadulást, ami az allergiát okozza.
6. Lassítja az öregedést. Az egérkísérletekben is bizonyított hosszabb élettartam csak az egyik tényező. Komplex hatásai (antioxidáns, immunmoduláns, gyulladáscsökkentő) által megelőzi, akár vissza is fordítja a kognitív hanyatlást, segít a krónikus gyulladások akár pl.: vese vagy ízület esetén enyhíti a tüneteket. Ezáltal az életminőség javul.

A Cordyceps főbb előnyei házi kedvenceink számára:
1. Adaptogén – Erősíti a szervezet stressztűrő képességét. Olyan mint egy motor teszter. Felkutatja a gyenge pontokat és ott segít ahol leginkább kell, mint a Ganoderma.
2. Immune booster – hatásosan erősíti az immunrendszert, de hatásos autoimmun betegségek esetén is, amikor a szervezet önmaga ellen fordul az immunrendszer túlműködése miatt.
3. Tüdő és felső légúti problémák esetén nagyszerű erősítő, csökkenti a gyulladásokat.
4. Vese – szinte minden vese probléma esetén segít
5. Vitalitás – gyengeség, sorvadások esetén. Oxigenizál, azaz oxigénnel látja el a szervezetet, az agyat is. Az általános életerő visszaszerzésére a legjobb.
6. A daganatok kialakulásának megelőzésében kiemelkedő, az immunrendszer támogatásával sokrétűen küzd a daganatos betegségek ellen.
7. A vércukor normalizálása és a vérzsírok kiegyensúlyozása
8. Csontba beépül, javítja a csontépülést, a csontvelő működését.
9. Tesztoszteron stimuláns

A Spirulina, igazi „superfood” házi kedvenceink számára:

Több értékes, kimagasló hasznosulású aminosavval, értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal és enzimekkel, nyomelemekkel támogatja a szervezetet. Természetes antioxidáns.
A zöld színt adó klorofill támogatja az anyagcsere folyamatokat. Lúgosító hatásának köszönhetően segíthet elkerülni a savtúltengést és támogathatja a friss, egészséges leheletet.
A kékes színét adó pigmentje, a májfunkciókat támogatja.

Mi történik, ha esetleg hosszabb ideig ok nélkül kapja kis kedvence a gyógygombákat, gyógynövényeket? – ezek a gyógygombák, gyógynövények meghosszabbíthatják kis kedvence életét és jobb életminőséget adhat neki.

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

error: Védett tartalom!