Gyógygombák

Más néven pecsétviaszgomba.
Egy csodálatos gyógynövény. Már a legelső kínai gyógyszerkönyvben, Shennong gyógynövénykönyvében is a legmagasabb minőségű „gyógyszerek” közt szerepel, mely még a huzamosabb ideig történő fogyasztás esetén sem okoznak mérgezést és nincs semmilyen káros mellékhatásuk. Növeli a szervezet öngyógyító képességét. Segíti a betegségek hatékony megelőzését. 

Ganoderma Lucidum

 Más néven kínai hernyógomba.
E gomba ismerete és használata a tradicionális tibeti gyógyászatból került át a hagyományos kínai gyógyaszatba. Kínában „télen rovar, nyáron növény” néven ismerik. Kína, Tibet és Nepál hegyvidékein honos. Napi rendszerességgel fogyasztható. Képes csillapítani a hörghurutot, megerősíti az immunrendszert. Sportolók nagyobb energiaszint, vitalitás és állóképesség elérése érdekében használják.

Cordyceps Sinesis

Más néven oroszlánsörény gomba. Gyógyászati célokra haszálják Kínában és Japánban évszázadok óta. A legenda szerint, akik rendszeresen fogyasztják acél idegeik lesznek és kíváló memóriájuk, mint egy oroszlánnak. Megerősíti az emésztőrendszert. Elősegíti a könnyebb emésztést, enyhíti a krónikus gyomorbetegségek okozta problémákat.

Lions' Mane
error: Védett tartalom!