Allergia

Az allergiás tünetek kezelésében természetes megoldás lehet a fekete kömény, a spirulina és a ganoderma gomba együttes fogyasztása.

A fekete kömény hagyományosan emésztési problémákra használatos, de hatóanyagai segíthetnek az allergiás reakciók enyhítésében és megszüntetésében. A fekete köményben erős gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik és hozzájárulhat az allergiás tünetek enyhítéséhez. Több bioaktív vegyületeket is tartalmaz, mint például antioxidánsok és omega-3 zsírsavak, amelyek támogathatják az immunrendszer megfelelő működését és csökkenthetik az allergiás reakciók kialakulását, beleértve az ételallergiákat és ételérzékenységet is.

A sokak életét megkeserítő pollen és porallergia ellen ajánlott szerek már a kialakult tünetekre nyújtanak enyhülést. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha ki sem alakulnának ezek a tünetek. Ennek eléréséhez, már az allergiaszezon kezdete előtt el kell kezdenünk a megelőzést.
A feketeköménymag rendszeres fogyasztása csökkentheti a szénanátha, a pollen-, a por-, az állatszőr-, sőt, még az ételallergia, ételérzékenység tüneteit is.

A spirulina, mint kék-zöld alga, rendkívül gazdag tápanyagokban, beleértve a fehérjét, vitaminokat és ásványi anyagokat. Segít az immunrendszer erősítésében és az allergiás reakciók csökkentésében. A spirulina olyan vegyületeket, antioxidánsokat tartalmaz, amelyek gátolhatják a gyulladásos folyamatokat és javíthatják az allergiás tüneteket.

A ganoderma gomba, más néven pecsétviaszgomba, hosszú ideje alkalmazzák az alternatív gyógyászatban. A ganoderma több, mint 400 féle bioaktív elemet tartalmaz, ezek között nyomelemeket, vitaminokat, antioxidánsokat, poliszacharidokat és más gyulladáscsökkentő vegyületeket tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak az allergiás tünetek enyhítéséhez, és az immunrendszer erősítéséhez.

Amíg a ganoderma nukleinsavban és poliszacharidokban gazdag, nem találhatóak benne aminosavak, nincs benne Omega 3 és klorofill, a Spirulina 18-féle aminosavat tartalmaz, Omega 3 zsírsavakat és klorofillt tartalmaz. Így a Ganoderma és a Spirulina, mint Jin és Jang egészítik ki egymást.

Mind a(z) 13 találat megjelenítve

error: Védett tartalom!