Sale!
,

Basic EnzymeMix – étvágycsökkentő program

37,850 Ft

Aki fogyni akar, az szenvedés nélkül és azonnal akarja. Ugyanakkor a legtöbb fogyókúrás program működési elve az, hogy kihajtja a vizet a szervezetből.
Az EnzymeMix működési elve egészen eltérő!

Az enzimek:
Az enzimek biokatalizátorok, amelyek nélkül bizonyos életfontosságú biokémiai folyamatok nem játszódnak le. Ez azt jelenti, hogy a szervezetünk enzimek hiányában képtelen lenne a kifogástalan működésre. Az enzimek táplálékainkban találhatók meg, azonban magasabb hőmérsékleten, például főzéskor/sütéskor széthullanak. Ezért tartják sokan a nyers táplálékot elengedhetetlenül fontosnak. A fermentált élelmiszerek enzimtartalma a fermentálás során megsokszorozódik, az enzimterápia pedig a természetgyógyászat egyik leghatékonyabb gyógymódja. Ezért javasoljuk a minél több fermentált élelmiszer fogyasztását.

BASIC enzymeMIX összetevői:

  • Ganodermás rizsecet: A mixünk étvágycsökkentő hatását egyértelműen a rízsecetnek köszönheti. Nagyon magas enzimtartalmának hála rengeteg kiváló élettani hatással rendelkezik.
  • Morinzhi – Noni ital: A Morinzhi a Noni nevü gyümölcs fermentált leve. A legerősebb öregedésgátló italként tartják számon.
  • Alma Enzim Ital: Az enzymeMIX már enélkül az összetevő nélkül is elegendő mennyiségű enzimet tartalmaz, de pont az Alma Enzim Ital tudja a legsikeresebben kompenzálni a rízsecet savanykás ízét. Ettől az összetevőtől válik igazán finom, édes-savanyú itallá, amely a nyári melegben még kellemes szomjoltó italként is funkcionál.

Elkészítési javaslat:

  • 20 ml Ganodermás rizsecetet,
  • 20 ml Morinzhi italt,
  • 25 ml Alma Enzim Italt
  • 500 ml hideg vízzel hígíts fel.

Ezt a keveréket kortyolgasd a nap folyamán egyenletesen elosztva.

FONTOS: A kívánt hatás elérése érdekében NE keverd/hígítsd mással a mixet. Ne tegyél bele gyümölcslevet vagy bármilyen más ízfokozód.

Regisztrálj ingyenesen törzsvásárlóként, és rendeld meg termékeinket akár 25%-kal olcsóbban!

error: Védett tartalom!