A DXN Vinaigrette egy fermentált rizsecet, gondosan válogatott rizsből és ganodermából készül. A keveréket 3 évig erjesztik tradicionális technikával, hogy megőrizzék sajátos ízét és biztosítsák a legjobb minőséget.
Amit a rizsecetről tudni érdemes:
– a rizsecet az egyik legősibb ecet, az ázsiai konyha gyakran használt alapanyaga, melyet fermentált rizsből állítanak elő biológiai úton
– alacsonyabb ecetsav tartalmú, mint az európai ecetek, ezért lágyabb ízű, zamata egyszerre édes és sós
– az ecet szerepe nem csak az ételek ízesítésében és tartósításában jelentős, már az ókorban felismerték az egészségre gyakorolt kedvező hatásait, melyek többségét az utóbbi évtizedekben egyre több kutatási eredmény támasztja alá
– ízesíthetünk vele salátákat, de kitűnő levesekhez, főételekhez, izgalmasabbá teszi a köreteket, desszerteket, pikánssá varázsolja a különböző mártásokat, krémeket és töltelékeket. Elég csak pár csepp, hogy megbolondítsuk a hagyományos fogásokat.
– lassítja a szénhidrát felbontását, ezért csökkenti az éhség érzetet
Ganoderma: a legsokoldalúbb, legismertebb és legkedveltebb gomba. Több, mint 400 féle bioaktív anyagot tartalmaz, közöttük vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket.
Felhasználási javaslat:
Fogyasztás előtt jól rázd fel az üveg tartalmát!
Adj 20-30 ml Vinaigrettet 200 ml vízhez. Ízesítsd mézzel, vagy gyümölcslével.
Összetevők: rizsecet (98%), ganoderma-kivonat (2%)
Kiszerelés 700 ml / palack
Regisztrálj ingyenesen törzsvásárlóként, és rendeld meg a terméket akár 25%-kal olcsóbban, 15 000 Ft-ért!