, , , , ,

Cordypine

49,345 Ft

A DXN Cordypine a minőségi cordyceps és az erjesztett ananászlé nagyszerű keveréke.

A DXN Cordypine egy enzimital, a minőségi cordyceps és az erjesztett ananászlé nagyszerű keveréke.

Ez az ital kiválóan ötvözi a cordyceps hatóanyagait az ananászlé fermentálása közben képződött enzimjeivel, melyek kölcsönösen erősítik egymás hatását.

Ananász: 1957 óta az ananászt széles körben alkalmazzák orvosi célokra Európában, az USA-ban, Japánban és Koreában. A föld egyik legkedveltebb trópusi gyümölcse, igen gazdag vitaminokban, ásványi sókban és tartalmaz egy az ún. bromelain enzimet. Az erjesztési folyamat elősegíti, hogy a tápanyagok, pl. a fehérjék, kisebb, jobban felszívódó anyagokra bontva könnyebben szívódjanak fel.

Cordyceps sinensis:
A Cordypine ital egyik lényeges összetevője a Cordyceps sinensis vagy másnéven kínai hernyógomba, az egyik legjobban becsült orvosilag alkalmazott gombafajta. Hosszútávú szedése javítja az immunrendszeri funkciókat, optimalizálja a szervek működését, ezáltal igen hatékony az egészségmegőrzésben.

A gyógyászatban való alkalmazása több mint háromezer éves múltra tekint vissza. Európában 300 éve ismerik, de igazán ismertté csak 1993 után vált, amikor a kínai futónők kilenc világrekordot döntöttek meg, és ezt a cordycepsnek tulajdonították az edzésmunka mellett.

Ekkor került a nyugati kutatók figyelmébe. A tudósok elkezdték vizsgálni a cordyceps gomba más kedvező tulajdonságait is, mint például a koleszterincsökkentő, májvédő, vagy éppen szíverősítő hatását. Az egyik leghatásosabb gyógynövénynek tartják az energiaszint és az általános életminőség javítása területén. Ma már a sportolókon kívül egyre több aktív életmódot folytató ember fedezi fel magának az általános életerő és az állóképesség-fokozó hatása miatt. A cordycepset a természet csodájának is nevezik, hatásköre rendkívül széles.

A hatóanyagok fő hatásai:
– támogatja a szervezet természetes védekezőképességét, növeli az ellenálló képességét
– gyulladáscsökkentő, jótékony védő hatású: bőr, nyálkahártya, gyomor- és bélrendszer, tüdő, vese
– antioxidáns hatású
– koleszterinszint csökkentő
– oxigenizál, energetizál
– segíti az emésztést
– segít a gyomorproblémák leküzdésében

Ajánlott fogyasztás:
3-szor 20 ml/nap, 180-200 ml vízhez vagy más folyadékhoz adva.

Kiszerelés: 700 ml/üveg

Regisztrálj ingyenesen törzsvásárlóként, és rendeld meg a terméke akár 25%-kal olcsóbban, 36 320 Ft-ért!

error: Védett tartalom!