Sale!
,

Pro EnzymeMix – étvágycsökkentő program

74,170 Ft

Aki fogyni akar, az szenvedés nélkül és azonnal akarja. Ugyanakkor a legtöbb fogyókúrás program működési elve az, hogy kihajtja a vizet a szervezetből.
Az EnzymeMix működési elve egészen eltérő!

Az enzimek:
Az enzimek biokatalizátorok, amelyek nélkül bizonyos életfontosságú biokémiai folyamatok nem játszódnak le. Ez azt jelenti, hogy a szervezetünk enzimek hiányában képtelen lenne a kifogástalan működésre. Az enzimek táplálékainkban találhatók meg, azonban magasabb hőmérsékleten, például főzéskor/sütéskor széthullanak. Ezért tartják sokan a nyers táplálékot elengedhetetlenül fontosnak. A fermentált élelmiszerek enzimtartalma a fermentálás során megsokszorozódik, az enzimterápia pedig a természetgyógyászat egyik leghatékonyabb gyógymódja. Ezért javasoljuk a minél több fermentált élelmiszer fogyasztását.

Hogyan működik?

Az EnzymeMIX italkeverék többféle módon is elkészíthető. Étvágycsökkentő hatását egyértelműen a Ganodermás rízsecetnek köszönheti. Nagyon magas enzimtartalmának hála igen sok kedvező élettani hatással rendelkezik. Étkezések után 1-2 kanál ecet elfogyasztása amúgy is lassítja a gyomor kiürülését és 25-30%-al csökkenti a vércukorszint lökésszerű megemelkedését. Javítja az izmok cukorfelvételét, lassítja a cukor lebontó enzimeket, ezáltal egyenletesebb az étkezés utáni cukor emésztés. Nagyon fontos, hogy ez az oka, amiért nincsenek éhségrohamok, és megszűnik az édesség utáni olthatatlan vágy.

PRO EnzymeMIX összetevői:

  • Ganodermás rizsecet: A mixünk étvágycsökkentő hatását egyértelműen a rízsecetnek köszönheti. Nagyon magas enzimtartalmának hála rengeteg kiváló élettani hatással rendelkezik.
  • Morinzhi – Noni ital: A Morinzhi a Noni nevü gyümölcs fermentált leve. A legerősebb öregedésgátló italként tartják számon.
  • Cordypine Enzimital: A Cordypine egy enzimekben gazdag ital, erjesztett ananászlé és a kiváló minőségű mesterségesen termesztett hernyógomba (Cordyceps Sinesis) keveréke.
  • Alma Enzim Ital: Az EnzymeMIX már enélkül az összetevő nélkül is elegendő mennyiségű enzimet tartalmaz, de pont az Alma Enzim Ital tudja a legsikeresebben kompenzálni a rízsecet savanykás ízét. Ettől az összetevőtől válik igazán finom, édes-savanyú itallá, amely a nyári melegben még kellemes szomjoltó italként is funkcionál.

Elkészítési javaslat:

  • 20 ml Ganodermás rizsecetet,
  • 20 ml Morinzhi italt,
  • 20 ml Cordypine italt,
  • 25 ml Alma Enzim Italt,
  • 500 ml hideg vízzel hígíts fel.

Ezt a keveréket kortyolgasd a nap folyamán egyenletesen elosztva.

FONTOS: A kívánt hatás elérése érdekében NE keverd/hígítsd mással a mixet. Ne tegyél bele gyümölcslevet vagy bármilyen más ízfokozód.

Regisztrálj ingyenesen törzsvásárlóként, és rendeld meg termékeinket akár 25%-kal olcsóbban!

error: Védett tartalom!